Homepage >> Activiteiten >> Snertloop
Snertloop

Zoals ieder jaar organiseert de Lopersgroep Mierlo in de winter weer een Snertloop. Deze Snertloop is een gezamenlijke sportieve activiteit van de Wandelaars, de Nordic Walkers en de Hardlopers. Zij zullen gedurende ruim anderhalf uur gezamenlijk een fysiek en mentaal sportief programma afwerken, in de vorm van een speurtocht.
Gedurende deze oriëntatietocht zullen unieke plekken van het Mierlose bos worden aangedaan. Afhankelijk van de weersgesteldheid is het raadzaam om geschikte kleding en schoeisel aan te trekken. Om aan de speurtocht te kunnen meedoen is het noodzakelijk dat GPS-coördinaten gelezen kunnen worden, neem dus je mobieltje mee als je dat hebt. Na het sportieve element komen we weer bij elkaar bij camping De Sprink om onder het genot van een kom snert te werken aan het gezelligheids­element. Hopelijk vriest het dan dat het kraakt. Kinderen zijn ook welkom.

Omdat de catering enige voorbereiding nodig heeft, willen we vragen om vóór voor 21 januari aan te geven of je komt. Ook niet-LGM-leden zijn welkom tegen een kleine vergoeding van 2 EURO.

Datum: zondag 27 januari om 9:30 uur

Waar: bij Camping de Sprink, Kasteelweg 21, 5731PK Mierlo

Inschrijven via info@lopersgroepmierlo.nl  met vermelding 'Snertloop'

Kosten 2 EURO, voor kinderen en LGM-leden is de deelname gratis.

 

 
<