Home >> Leden >> Fysiotherapeut

Nieuwsbrief Clubsupport

Fysiotherapie Jeurissen en van den Ingh

Lopersgroep Mierlo en Fysiotherapie Jeurissen en van den Ingh te Mierlo hebben, in het kader van Clubsupport, een samenwerkingsovereenkomst afgesloten.

 

Clubsupport richt zich op educatie, preventie, blessurebegeleiding en -behandeling en wil de sportmedische begeleiding bij Lopersgroep Mierlo optimaliseren. Hiervoor is een inloopspreekuur in het leven geroepen. Dit spreekuur vindt plaats bij Fysiotherapie Jeurissen en van den Ingh Mierlo aan de Graspieper4 op dinsdagavond van 18.30 tot 19.30 uur.

De leden van Lopersgroep Mierlo kunnen hier kosteloos, snel en vakkundig beoordeeld worden zonder een afspraak te hoeven maken. Hierdoor kan een individueel aangepaste begeleiding plaatsvinden als dit nodig is.

 

Naast de reguliere (sport) fysiotherapie en revalidatie kan men ook gebruik maken van het netwerk van behandelaars, ziekenhuizen en behandelcentra. Verder zal Fysiotherapie Jeurissen en van den Ingh zich bij Lopersgroep Mierlo inzetten op preventief gebied, zoals het geven van bijvoorbeeld een workshop over blessurepreventie.

 

Lopersgroep Mierlo is verheugd met deze samenwerking en hoopt dat hiermee blessures in een vroeg stadium ontdekt en aangepakt worden.