Homepage >> Activiteiten >> gulbergen Trail
Gulbergen Trail

Voorinschrijving voor de Gulbergen Trail is nu mogelijk. (Registration is open)

Dit jaar is de Gulbergen Trail op zondag 10 maart.

Dit jaar hebben we het parcours vernieuwd. De nieuwe brug over het Eindhoven kanaal is in het parcours opgenomen. Hierdoor is het parcours veranderd van een cross in een trail. Het voormalige motorcrossterrein ten oosten van de berg is in het parcours opgenomen. In de trail van 11 km wordt de berg drie maal beklommen. Voor de wat minder ervaren lopers is er de mogelijkheid om slechts een of tweemaal de berg te overmeesteren.
We hopen wederom op een grote opkomst en mooi weer, zodat we we weer met ons allen kunnen genieten van het mooie vergezicht op ons “Dak van Brabant`.

Bijgevoegd de flyer van deze Trail. Inschrijven via http://www.inschrijven.nl/ is al mogelijk. link

www.gulbergentrail.nl
facebook evenement 

Trail on the “Gulberg”

With sixty meters above sea level is the "Gulberg" the highest point in Brabant. This region of “Gulberg” is a former landfill but it is now the site of a beautiful viewpoint overlooking the  Brabant skyline. The run comprises of a trail with three different distances. The height difference is 50 meters altitude per lap. The rate of increase is 15%. This sporting event will be on Sunday, March 10th at 11:00 am on "the roof of Brabant" place.

For more information see: www.gulbergentrail.nl

 

 
<