VANWEGE DE HUIDIGE CORONA MAATREGELEN KOMEN ALLE HARDLOOP- EN WANDELTRAININGEN OP MAANDAGAVOND EN DONDERDAGAVOND TE VERVALLEN ALSMEDE DE NORDIC WALKINGTRAING OP WOENSDAGAVOND.

 

DE TRAININGEN VAN HARDLOPEN OP WOENSDAGMORGEN EN ZONDAGMORGEN EN DE NORDIC WALKINGTRAINING OP ZATERDAGMORGEN GAAN, MET IN ACHTNAME VAN DE 1,5 METER AFSTAND, GEWOON DOOR.

 

Fysiotherapie Jeurissen en van den Ingh

Lopersgroep Mierlo en Fysiotherapie Jeurissen en van den Ingh te Mierlo hebben, in het kader van Clubsupport, een samenwerkingsovereenkomst afgesloten.


De 4 Peilers van Clubsupport

Steeds meer mensen doen aan sport of bewegen met enige regelmaat. Dit leidt helaas ook tot een toename van blessures. Om te zorgen dat de gezondheidseffecten van sport en bewegen nog beter tot zijn recht komen, is het nodig om sportblessures te voorkomen.

  • Clubsupport draagt bij aan een planmatige en gestructureerde aanpak van de sportmedische zorg en richt zich op scholing, preventie, blessurebegeleiding en behandeling;
  • clubsupport is de sportmedische vertaling van ervaring die is opgedaan vanuit topsport. Ervaring van (para)medici en behandelaars vanuit de (sport)praktijk, veelal op het hoogste niveau;
  • dit team staat direct klaar met directe korte lijnen met specialisten en overige behandelaars;
  • clubsupport is de oplossing voor snelle diagnostiek, advies, behandeling en bemiddeling bij sportblessures.

De leden van Lopersgroep Mierlo kunnen hier kosteloos, snel en vakkundig beoordeeld worden zonder een afspraak te hoeven maken. Hierdoor kan een individueel aangepaste begeleiding plaatsvinden als dit nodig is.

Naast de reguliere (sport) fysiotherapie en revalidatie kan men ook gebruik maken van het netwerk van behandelaars, ziekenhuizen en behandelcentra. Verder zal Fysiotherapie Jeurissen en van den Ingh zich bij Lopersgroep Mierlo inzetten op preventief gebied, zoals het geven van bijvoorbeeld een workshop over blessurepreventie.

Over Lopersgroep Mierlo

Lopersgroep Mierlo is een sportieve en gezellige lopersgroep met ca. 100 actieve leden van verschillende niveaus en leeftijden.

Thuisbasis

Lopersgroep Mierlo
Sportpark ’t Oudven in Mierlo

Telefoon: 06 4278 5021

Postadres

Oranjetipje 5,
5731 ZL Mierlo

Info@lopersgroepmierlo.nl