JE KUNT BIJ LOPERSGROEP MIERLO GEHEEL VRIJBLIJVEND EEN MAAND GRATIS MEETRAINEN MET DE HARDLOPERS, WANDELAARS EN NORDIC WALKERS OM ZO NADER KENNIS TE MAKEN MET ONZE LEUKE LOPERSGROEP.

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Hardlopen

Hardlopen is een van de meest beoefende sporten ter wereld. De één loopt om zich er lekker bij te voelen, de ander om wat kilootjes kwijt te raken of om conditie op te bouwen. Iedereen heeft zo een reden om de loopschoenen aan te trekken.

Lopersgroep Mierlo biedt trainingsmogelijkheden voor zowel de beginnende als de ervaren (prestatiegerichte) hardloper (vanaf 16 jaar). De hardlooptrainingen zijn gericht op het duurlopen. Er zijn meerdere trainingsgroepen die ieder binnen hun eigen mogelijkheden trainen. Daarnaast beschikken we over een verlichte 400-meter hardloopovaal met binnenterrein waar we looptechniek/loopscholing en intervaltrainingen verzorgen. Zo hebben we een mooi compleet trainingsaanbod voor de beginnende tot de ervaren hardloper.

De trainingen worden verzorgd door ervaren begeleiders.

Bij Lopersgroep Mierlo trainen op dit moment met plezier lopers (m/v) van 18-80 jaar volgens ons motto “gezellig en sportief in teamverband bezig zijn”.

Interesse? Bel of mail nu voor een vrijblijvende kennismaking!
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 4278 5021

Contact

Over Lopersgroep Mierlo

Lopersgroep Mierlo is een sportieve en gezellige lopersgroep met ca. 100 actieve leden van verschillende niveaus en leeftijden.

Thuisbasis

Lopersgroep Mierlo
Sportpark ’t Oudven in Mierlo

Telefoon: 06 4278 5021

Postadres

Oranjetipje 5,
5731 ZL Mierlo