JE KUNT BIJ LOPERSGROEP MIERLO GEHEEL VRIJBLIJVEND EEN MAAND GRATIS MEETRAINEN MET DE HARDLOPERS, WANDELAARS EN NORDIC WALKERS OM ZO NADER KENNIS TE MAKEN MET ONZE LEUKE LOPERSGROEP.

 

  • 1
  • 2

Wandelen

Wandelen, wie doet het niet? Wandelen voor de gezelligheid en het plezier, om fit en gezond te blijven of sportief wandelen, mogelijk met het oog op deelname aan mooie wandelevenementen.

Lopersgroep Mierlo heeft een actieve wandelgroep waar zowel beginnende- als ervaren wandelaars bij kunnen aansluiten. De wandelaars trainen in twee groepen, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen een groep waarbij iedereen mee kan wandelen en een groep die wat sneller wandelt.

De trainingen worden verzorgd door ervaren wandelbegeleiders.

Naast de trainingen wordt er jaarlijks in het voor- en najaar een wandeldag georganiseerd. Dan worden er wandeltochten uitgezet in mooie natuurgebieden. Kijk voor meer informatie bij “Activiteiten”.

Bij Lopersgroep Mierlo zijn op dit moment met plezier wandelaars (m/v) in verschillende leeftijden actief volgens ons motto “gezellig en sportief in teamverband bezig zijn”.

Interesse? Bel of mail nu voor een vrijblijvende kennismaking!
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 4278 5021

Contact

Over Lopersgroep Mierlo

Lopersgroep Mierlo is een sportieve en gezellige lopersgroep met ca. 100 actieve leden van verschillende niveaus en leeftijden.

Thuisbasis

Lopersgroep Mierlo
Sportpark ’t Oudven in Mierlo

Telefoon: 06 4278 5021

Postadres

Oranjetipje 5,
5731 ZL Mierlo