DE HARDLOOPTRRAININGEN OP MAANDAG STARTEN MET INGANG VAN MAANDAG 26 SEPTEMBER WEER VANAF DE ACCOMMODATIE.

 

  • 1

De Club

Lopersgroep Mierlo is een vereniging van (hard)lopers, wandelaars en Nordic walkers. Ruim 35 jaar geleden is de vereniging “spontaan” ontstaan. Een groep buurtbewoners vonden elkaar op sportieve wijze en gingen met elkaar hardlopen. Dit initiatief is uitgemond in een lopersgroep met momenteel circa 100 leden die beschikt over een eigen 400-meter hardloop ovaal en mooie accommodatie op Sportpark ’t Oudven in Mierlo.

De visie van Lopersgroep Mierlo is: “gezellig in sportief verband met elkaar bezig zijn”.

Sportief zijn we op verschillende niveaus. De wandelaars en Nordic walkers bieden mogelijkheden voor beginners, maar ook voor wandelaars die al vele uren in de benen hebben. Hardlopers, gericht op duurloop, trainen op diverse niveaus; van beginnende loper tot (ervaren), recreatief wedstrijdloper.

Gezelligheid uit zich niet alleen tijdens de trainingen, maar ook bij de jaarlijkse activiteiten die georganiseerd worden zoals de “campingtrack”, “de huis-kluisloop”, en de “snertloop”. Daarnaast organiseren we twee wandeldagen, twee Nordic walking wandeldagen per jaar en wordt er door leden gezamenlijk deelgenomen aan diverse (hard)loop- en wandelevenementen.

Leden van Lopersgroep Mierlo zijn tussen de 16 en 80 jaar (m/v). Sommigen kiezen voor deelname aan één van onze activiteiten: hardlopen, wandelen, Nordic walking. Er zijn ook leden die aan meerdere activiteiten meedoen. Ook dat kan.

Interesse? Bel of mail nu voor een vrijblijvende kennismaking!
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 4278 5021

Contact

Dit veld moet ingevuld worden!
Dit veld moet ingevuld worden!
Dit veld moet ingevuld worden! Dit veld moet ingevuld worden!
Dit veld moet ingevuld worden!

Over Lopersgroep Mierlo

Lopersgroep Mierlo is een sportieve en gezellige lopersgroep met ca. 100 actieve leden van verschillende niveaus en leeftijden.

Thuisbasis

Lopersgroep Mierlo
Sportpark ’t Oudven in Mierlo

Telefoon: 06 4278 5021

Postadres

Oranjetipje 5,
5731 ZL Mierlo

Info@lopersgroepmierlo.nl