JE KUNT BIJ LOPERSGROEP MIERLO GEHEEL VRIJBLIJVEND EEN MAAND GRATIS MEETRAINEN MET DE HARDLOPERS, WANDELAARS EN NORDIC WALKERS OM ZO NADER KENNIS TE MAKEN MET ONZE LEUKE LOPERSGROEP.

 

  • 1

Nordic Walking

Nordic walking is wandelen met speciale stokken die “poles” worden genoemd. Deze poles zet je tijdens het wandelen diagonaal in waarbij de gehele loopbeweging op een natuurlijke manier ondersteund wordt. Aan de ene kant ontlast je zo jouw gewrichten, terwijl je aan de andere kant behalve benen ook armen, schouders en het gehele bovenlichaam actief bij het lopen betrekt. Deze constante beweging zorgt voor een goede doorbloeding en sterke spieren. Nordic walking staat dan ook bekend als een effectieve duursport die gewrichten spaart en het hele lichaam traint! Tevens wordt Nordic walking geroemd om zijn positieve effect op nek, schouders en bovenrug.

Naast de trainingen wordt er jaarlijks in het voor- en najaar een Nordic walking dag georganiseerd. Dan worden er wandeltochten uitgezet in mooie natuurgebieden.

Bij Lopersgroep Mierlo zijn al vele jaren met plezier Nordic wandelaars (m/v) in verschillende leeftijden actief volgens ons motto “gezellig en sportief in teamverband bezig zijn”.

Interesse? Bel of mail nu voor een vrijblijvende kennismaking!
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 4278 5021

Contact

Over Lopersgroep Mierlo

Lopersgroep Mierlo is een sportieve en gezellige lopersgroep met ca. 100 actieve leden van verschillende niveaus en leeftijden.

Thuisbasis

Lopersgroep Mierlo
Sportpark ’t Oudven in Mierlo

Telefoon: 06 4278 5021

Postadres

Oranjetipje 5,
5731 ZL Mierlo