JE KUNT BIJ LOPERSGROEP MIERLO GEHEEL VRIJBLIJVEND EEN MAAND GRATIS MEETRAINEN MET DE HARDLOPERS, WANDELAARS EN NORDIC WALKERS OM ZO NADER KENNIS TE MAKEN MET ONZE LEUKE LOPERSGROEP.

 

Lidmaatschap

Bij Lopersgroep Mierlo train je voor € 8,-- per maand. Of je nu wandelt, hardloopt of meedoet aan Nordic Walking of aan alle drie disciplines, dat maakt niet uit. Een lidmaatschap is maandelijks opzegbaar. Dus, voel je vrij om een lidmaatschap uit te proberen.


Gratis een maand mee trainen!

Om kennis te maken met Lopersgroep Mierlo kun je altijd geheel gratis en geheel vrijblijvend een maand mee trainen. Onze trainers/begeleiders bekijken dan met jou met bij welke groep je het beste kunt aansluiten.

Het is fijn als je vooraf meldt, bij voorkeur per email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dat je een keer wil komen kijken. Dan kunnen we de trainers/begeleiders over je komst informeren en kunnen we de introductie goed verzorgen.

Als er nog vragen zijn over het lidmaatschap of Lopersgroep Mierlo, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 06 4278 5021.


Aanmelden als lid van Lopersgroep Mierlo.

Wil je lid worden, vul dan het AANMELDFORMULIER in.
Nadat je op de verzendknop klikt worden de gegevens verstuurd naar de ledenadministratie.

Contact

Over Lopersgroep Mierlo

Lopersgroep Mierlo is een sportieve en gezellige lopersgroep met ca. 100 actieve leden van verschillende niveaus en leeftijden.

Thuisbasis

Lopersgroep Mierlo
Sportpark ’t Oudven in Mierlo

Telefoon: 06 4278 5021

Postadres

Oranjetipje 5,
5731 ZL Mierlo