IN VERBAND MET DE TE VERWACHTE HOGE TEMPERATUREN IS DE TRAINING VOOR DONDERDAG 11 AUGUSTUS AANSTAANDE AFGELAST.

 DE HARDLOOPTRAININGEN  OP MAANDAG STARTEN VAN 25 JULI T/M 29 AUGUSTUS VANAF DE ACCOMMODATIE OP SPORTPARK 'T OUDVEN. 

De Liberty Loop gaat door

Liberty Loop / Freedom Run 2021

Jazeker! Trots en blij dat groen licht werd verkregen kondigen wij onze tweede editie aan. Een recreatieve loop over drie afstanden en weer vernoemd naar onze bekende veteranen Bill, Joe en Armando. Het startschot zal rond 11.00 uur worden gelost op zondag 19 september 2021.

Eindelijk weer vrij in groepsverband kunnen hardlopen door de bossen tussen Geldrop en Mierlo, langs het war cemetry en onder de TV toren door over een prachtig parcours.

Jij kunt deze sportieve uitdaging gaan meemaken. Gezelligheid en beleving daar zal het niet aan ontbreken. Ook niet aan een bezweet shirt. Wel aan toeschouwers. Ook een after party behoord nog niet tot de mogelijkheden. Je begrijpt waarom, Corona kan nog rondspoken.

Doe jij weer mee? Breng je ook dit jaar met jouw sportieve inbreng een eerbetoon aan onze bevrijders? Ren voor de vrijheid! En respecteer daarmee hen die ons de vrijheid hebben gegeven.

Voor het bewust laag gehouden inschrijfgeld van 5,- hoef je het beslist niet te laten. Het maximaal aantal deelnemers bedraagt 500, dus wees er snel bij! We kijken juist nu extra uit naar jouw komst, schrijf je nu in! Inschrijfformulier Liberty Loop - Freedom Run 2021

Met vriendelijke groet,

Organisatie Liberty Loop / Freedom Run

Over Lopersgroep Mierlo

Lopersgroep Mierlo is een sportieve en gezellige lopersgroep met ca. 100 actieve leden van verschillende niveaus en leeftijden.

Thuisbasis

Lopersgroep Mierlo
Sportpark ’t Oudven in Mierlo

Telefoon: 06 4278 5021

Postadres

Oranjetipje 5,
5731 ZL Mierlo

Info@lopersgroepmierlo.nl