VANWEGE DE HUIDIGE CORONA MAATREGELEN KOMEN ALLE HARDLOOP- EN WANDELTRAININGEN OP MAANDAGAVOND EN DONDERDAGAVOND TE VERVALLEN ALSMEDE DE NORDIC WALKINGTRAING OP WOENSDAGAVOND.

 

DE TRAININGEN VAN HARDLOPEN OP WOENSDAGMORGEN EN ZONDAGMORGEN EN DE NORDIC WALKINGTRAINING OP ZATERDAGMORGEN GAAN, MET IN ACHTNAME VAN DE 1,5 METER AFSTAND, GEWOON DOOR.

 

Bevrijdingsvuur

Samen met hardlopers van Lopergroep Geldrop brachten wij zondag 19 september vanuit Meijel het bevrijdingsvuur naar de gemeente Geldrop-Mierlo. Burgemeester Jos van Bree en het gilde verwelkomden de hardlopers bij de Lucia Kerk, om het bevrijdingsvuur met een korte ceremonie een plek te geven. Het verspreiden van het bevrijdingsvuur over de 9 Peelgemeenten is een initiatief van Death Valley De Peel, dat hier mee 77 jaar bevrijding herdenkt. Vertegenwoordigers uit de gemeenten Geldrop-Mierlo, Asten, Someren, Deurne, Helmond, Laarbeek, Gemert-Bakel en Peel en Maas brengen het naar hun gemeente, waar het ontstoken wordt op de dag van de bevrijding van het dorp of de gemeente.

 Zie ook de foto's van deze activiteit....

Over Lopersgroep Mierlo

Lopersgroep Mierlo is een sportieve en gezellige lopersgroep met ca. 100 actieve leden van verschillende niveaus en leeftijden.

Thuisbasis

Lopersgroep Mierlo
Sportpark ’t Oudven in Mierlo

Telefoon: 06 4278 5021

Postadres

Oranjetipje 5,
5731 ZL Mierlo

Info@lopersgroepmierlo.nl