JE KUNT BIJ LOPERSGROEP MIERLO GEHEEL VRIJBLIJVEND EEN MAAND GRATIS MEETRAINEN MET DE HARDLOPERS, WANDELAARS EN NORDIC WALKERS OM ZO NADER KENNIS TE MAKEN MET ONZE LEUKE LOPERSGROEP.

 

12e Gulbergen Trail

De 12e editie Gulbergen Trail is zondag 10 maart 2024 en wordt georganiseerd door alle vier de loopgroepen die aan de berg grenzen.

De voormalige vuilnisbelt met een hoogte van 62,3 meter boven NAP, met een mooi uitzicht over de skyline van Eindhoven en de omliggende steden Nuenen, Geldrop-Mierlo en Helmond, vormt samen met het voormalige motorcross-terrein, een mooie basis voor een uitdagende trail. Voor Nederlandse begrippen zijn de te lopen 140 hoogtemeters een mooie uitdaging!  Voor minder ervaren hardlopers is er de mogelijkheid om de 'Gulberg' maar één of twee keer te bedwingen. We hopen op een grote opkomst en mooi "trail" weer, zodat iedereen weer kan genieten van deze uitdagende trail en van het prachtige uitzicht op ons "dak van Brabant". Gezien de grote opkomst vorig jaar is het maximum aantal deelnemers 400.

De Trail is een regionaal evenement. Het wordt georganiseerd door de Lopersgroep Nuenen (LONU), Lopersgroep Brandevoort (LGB), Lopersgroep Geldrop (LOGO) en Lopersgroep Mierlo (LGM)

Voorinschrijven is nu mogelijk. Na inschrijven is niet mogelijk.

Voor meer informatie zie https://www.gulbergentrail.nl/ & Artikel from prevoius version (ED)

 

 

Over Lopersgroep Mierlo

Lopersgroep Mierlo is een sportieve en gezellige lopersgroep met ca. 100 actieve leden van verschillende niveaus en leeftijden.

Thuisbasis

Lopersgroep Mierlo
Sportpark ’t Oudven in Mierlo

Telefoon: 06 4278 5021

Postadres

Oranjetipje 5,
5731 ZL Mierlo

Info@lopersgroepmierlo.nl