JE KUNT BIJ LOPERSGROEP MIERLO GEHEEL VRIJBLIJVEND EEN MAAND GRATIS MEETRAINEN MET DE HARDLOPERS, WANDELAARS EN NORDIC WALKERS OM ZO NADER KENNIS TE MAKEN MET ONZE LEUKE LOPERSGROEP.

 

10e Gulbergen Trail

10e Gulbergen Trail zondag 13 maart 2022

Dit jaar organiseren we onze 10e Gulbergen Trail. Deze vindt plaats op zondag 13 maart om 11:00 uur op "het dak van Brabant" plaats.

In 2019 is het parcours vernieuwd. De nieuwe brug over het Eindhoven kanaal is in het parcours opgenomen. Hierdoor is het parcours veranderd van een cross in een trail. Het voormalige motorcrossterrein ten oosten van de berg is in het parcours opgenomen. Zie ook: Artikel en film In de trail van 10,3km wordt de Gulberg driemaal beklommen. Voor de wat minder ervaren lopers is er de mogelijkheid om slechts een of tweemaal de Gulberg te overmeesteren.

We hopen wederom op een grote opkomst en mooi weer, zodat we weer met ons allen kunnen genieten van het mooie vergezicht op ons “Dak van Brabant`. Het unieke parcours op het "het dak van Brabant" is tijdens de cross vrij toegankelijk voor de supporters. Ook zij kunnen genieten van de mooie vergezichten. Traditioneel organiseren LOGO, LONU en LGM met medewerking van de directie van landgoed "De Gulbergen" elk jaar deze Gulbergen Cross. Een veldcross die de deelnemers over een geaccidenteerd parcours naar "het dak van Brabant" brengt.

Voorinschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 11 Maart.

Na-inschrijven is niet mogelijk. De kosten bedragen € 5,-- voor alle afstanden. Jongeren onder de 18 jaar gratis. Kinderen onder de 12 jaar alleen onder begeleiding. Spikes zijn niet toegestaan.

De Gulbergen Trail start om 11:00 uur (alle afstanden). Voor meer informatie zie https://www.gulbergencross.nl/

Over Lopersgroep Mierlo

Lopersgroep Mierlo is een sportieve en gezellige lopersgroep met ca. 100 actieve leden van verschillende niveaus en leeftijden.

Thuisbasis

Lopersgroep Mierlo
Sportpark ’t Oudven in Mierlo

Telefoon: 06 4278 5021

Postadres

Oranjetipje 5,
5731 ZL Mierlo

Info@lopersgroepmierlo.nl