JE KUNT BIJ LOPERSGROEP MIERLO GEHEEL VRIJBLIJVEND EEN MAAND GRATIS MEETRAINEN MET DE HARDLOPERS, WANDELAARS EN NORDIC WALKERS OM ZO NADER KENNIS TE MAKEN MET ONZE LEUKE LOPERSGROEP.

 

LGM Prestatieloop

Lopersgroep Mierlo organiseert op donderdag 21 april 2022 een “Prestatieloop”.

 De prestatieloop is een uniek evenement voor hardlopers, georganiseerd door Lopersgroep Mierlo. Het is namelijk zowel een hardloopwedstrijd als een conditietest.

In de Ecozone van de wijk Brandevoort (Helmond) is een parkoers uitgezet van ca. 1360 meter. in maximaal 60 minuten tijd proberen de lopers zoveel mogelijk ronden van 1360 meter af te leggen. Je bent niet verplicht om een vol uur te lopen, iedere ronde wordt bijgehouden en bij de finish wordt je eindtijd opgenomen. Iedere gelopen afstand is dan ook de persoonlijke prestatie van de desbetreffende loper. Ieder loopt op zijn of haar eigen niveau. De prestatieloop is voor iedereen toegankelijk en deelname is gratis. Je bent van harte welkom.

 Zin om mee te doen en jouw eigen prestatie te testen, meld je dan op donderdag 21 april om 18.30 uur bij de LGM-accommodatie op Sportpark ’t Oudven, Oudvensestraat 9 in Mierlo. Het startpunt is op de Ecozone in Brandevoort ( Helmond). De prestatieloop start om 19:00 uur en eindigt om 20:00 uur.

Lopersgroep Mierlo is een vereniging voor hardlopers, wandelaars en Nordic Walkers, die graag samen trainen. Ieder op eigen niveau, onder deskundige begeleiding, verschillende keren per week. Hierbij worden zowel baantrainingen (voor hardlopers) als lopen door de omgeving van Mierlo verzorgd. Lopersgroep Mierlo staat voor gezellig en sportief in teamverband actief zijn. Voor meer informatie zie onze website www.lopersgroepmierlo.nl

 

Over Lopersgroep Mierlo

Lopersgroep Mierlo is een sportieve en gezellige lopersgroep met ca. 100 actieve leden van verschillende niveaus en leeftijden.

Thuisbasis

Lopersgroep Mierlo
Sportpark ’t Oudven in Mierlo

Telefoon: 06 4278 5021

Postadres

Oranjetipje 5,
5731 ZL Mierlo

Info@lopersgroepmierlo.nl