VANWEGE DE HUIDIGE CORONA MAATREGELEN KOMEN ALLE HARDLOOP- EN WANDELTRAININGEN OP MAANDAGAVOND EN DONDERDAGAVOND TE VERVALLEN ALSMEDE DE NORDIC WALKINGTRAING OP WOENSDAGAVOND.

 

DE TRAININGEN VAN HARDLOPEN OP WOENSDAGMORGEN EN ZONDAGMORGEN EN DE NORDIC WALKINGTRAINING OP ZATERDAGMORGEN GAAN, MET IN ACHTNAME VAN DE 1,5 METER AFSTAND, GEWOON DOOR.

 

Podotherapie Itz

Lopersgroep Mierlo en podotherapie Itz te Helmond hebben een samenwerkingsovereenkomst afgesloten.

Podotherapie Itz is gespecialiseerd in voet – en loopproblematiek. Ze bieden hulp aan sporters bij klachten bij het lopen. Met name klachten in de voeten benen of onderrug. Ze zoeken naar de juiste oplossing voor het probleem. Dit doen ze aan de hand van de nieuwste technieken, zoals 3D scantechniek, digitale drukmetingen en videoanalyse.

De leden van Lopersgroep Mierlo krijgen 10 % korting op de te maken kosten en het eerst adviesgesprek is gratis. Hierdoor kan een individueel aangepaste begeleiding plaatsvinden als dit nodig is.

Lopersgroep Mierlo is verheugd met deze samenwerking en hoopt dat hiermee blessures in een vroeg stadium ontdekt en aangepakt worden.

Podotherapie Itz
Braakse Bosdijk 3
5703 HZ Helmond
Tel: 0492-714941
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Podotherapie Itz

Over Lopersgroep Mierlo

Lopersgroep Mierlo is een sportieve en gezellige lopersgroep met ca. 100 actieve leden van verschillende niveaus en leeftijden.

Thuisbasis

Lopersgroep Mierlo
Sportpark ’t Oudven in Mierlo

Telefoon: 06 4278 5021

Postadres

Oranjetipje 5,
5731 ZL Mierlo

Info@lopersgroepmierlo.nl