JE KUNT BIJ LOPERSGROEP MIERLO GEHEEL VRIJBLIJVEND EEN MAAND GRATIS MEETRAINEN MET DE HARDLOPERS, WANDELAARS EN NORDIC WALKERS OM ZO NADER KENNIS TE MAKEN MET ONZE LEUKE LOPERSGROEP.

 

  • Home
  • Trainingsinformatie

Trainingsinformatie Hardlopen

Maandagavond
Op maandagavond is de duurlooptraining. Duurlooptrainingen zijn gericht op het verbeteren van duurvermogen. Een rustig basistempo wordt afgewisseld met korte versnellingen.

In de wintermaanden start deze training vanaf onze accommodatie aan het Oudven en lopen we routes door Mierlo, Geldrop, Helmond (Brandevoort, Mierlo Hout), en Lierop. In het voor- en najaar gaan we de Strabrechtse heide op en vertrekken we vanaf de parkeerplaats gelegen aan de Heezerweg (bij het viaduct over de A67). Hierbij lopen onze routes niet alleen over de brede fiets- en wandelpaden, maar ook over smalle bospaadjes en stukjes laarzenpad. In de zomermaanden vertrekken we vanwege de warmte vanaf onze accommodatie en zoeken van daaruit de bossen rondom Mierlo op. 


Donderdagavond
Op donderdagavond lopen we op onze verlichte 400-meter baan. De baan en het binnenterrein (hockeyveld) worden gebruikt voor een gevarieerd programma, waarbij na de warming-up aandacht is voor loopscholing, techniek, kracht en souplesse. Het tweede onderdeel van de training bestaat onder meer uit intervaltraining, piramideloop, loopcircuits, Coopertest en Tabata.


Zaterdagmorgen
Op zaterdagmorrgen is er een duurlooptraining gericht op het verbeteren van je duurvermogen. 


Zondagmorgen
Deze ochtend trainen we in het bos. De trainingen bestaan uit een mix van rustige duurloop door de bossen afgewisseld met wat meer “speelse” loopactiviteiten.

Over Lopersgroep Mierlo

Lopersgroep Mierlo is een sportieve en gezellige lopersgroep met ca. 100 actieve leden van verschillende niveaus en leeftijden.

Thuisbasis

Lopersgroep Mierlo
Sportpark ’t Oudven in Mierlo

Telefoon: 06 4278 5021

Postadres

Oranjetipje 5,
5731 ZL Mierlo