MAANDAG 20 SEPTEMBER IS DIT JAAR DE LAATSTE KEER DAT GESTART WORDT OP DE STRABRECHTSE HEIDE. VANAF MAANDAG 27 SEPTEMBER WORDT WEER GESTART VANAF ONZE ACCOMMODATIE OP SPORTPARK 'T OUDVEN.

 

WIJ VERZOEKEN IEDEREEN OM VANAF KOMENDE MAANDAG WEER EEN VEILIGHEIDSHESJE TE DRAGEN BIJ DE TRAININGEN, ZODAT WE GOED ZICHTBAAR BLIJVEN ALS HET DONKER WORDT.

  • 1
  • 2

Accommodatie

Op Sportpark ’t Oudven beschikt Lopersgroep Mierlo over een mooie accommodatie met gescheiden kleedkamers, douches en toiletten. De accommodatie wordt gedeeld met Midako, de korfbalvereniging in Mierlo.

Bij de accommodatie ligt een geasfalteerde 400-meter hardloop ovaal. Op donderdagavond trainen de hardlopers hier, waarbij ze dan ook beschikken over het hockeyveld dat binnen deze hardloopovaal ligt. Het hockeyveld is een mooi terrein voor loopscholing, en oefeningen voor techniek, kracht en souplesse. Daarnaast gebruiken de hardlopers het terrein ook voor speelse oefeningen en coördinatie training.


Het adres van de accommodatie is:

Sportpark ’t Oudven
Oudvensestraat 9
5731 SH Mierlo
(De accommodatie bevindt zich op het sportpark ‘t Oudven, achter de hockeyvelden)

Contact

Dit veld moet ingevuld worden!
Dit veld moet ingevuld worden!
Dit veld moet ingevuld worden! Dit veld moet ingevuld worden!
Dit veld moet ingevuld worden!

Over Lopersgroep Mierlo

Lopersgroep Mierlo is een sportieve en gezellige lopersgroep met ca. 100 actieve leden van verschillende niveaus en leeftijden.

Thuisbasis

Lopersgroep Mierlo
Sportpark ’t Oudven in Mierlo

Telefoon: 06 4278 5021

Postadres

Oranjetipje 5,
5731 ZL Mierlo

Info@lopersgroepmierlo.nl